Om Online markedsføring

Hej og velkommen til.

Som bekendt er al begyndelse svær, og det gælder ikke mindst hvis du vil forsøge at markedsføre dine fysiske eller digitale ydelser og varer på internettet.

SEO, PPC, CPA, sociale medier og alle mulige andre veje ligger åbne for fødderne af dig. Men det kan være svært at skelne skidt fra kanel (fra Ceylon, ikke cassia kanel). Her på siden vil jeg skrive indlæg om mine egne erfaringer med online markedsføring, og håber at få tilstrækkeligt mange venner og bekendte til at give deres besyv med.

Jeg håber indlæggene kan inspirere dig, og hælpe et skridt på vejen mod online succes. Har du spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at lægge en kommentar til de enkelte indlæg, eller benytte kontaktformularen.

De bedste hilsner

Kim

AFFILIATE LINK WARNING:
Du havde nok gættet det allerede. Denne blog handler om hvordan man tjener penge online. Derfor giver det selvfølgelig også sig selv, at jeg i videst muligt omfang linker ud med affiliate links. Det betyder at jeg får en kommission, hvis du ender med at købe noget efter at have klikket på et af mine links her på siden. Jeg bruger affiliate links alle de steder hvor modtageren har et affiliate program. Det giver naturligvis sig selv at jeg ikke ændrer min vurdering eller omtale af nogen service eller ting på baggrund af affilate kommission.

 

NB. Dette website er ikke affilieret med organisationen Startup Bootcamp, som du kan finde på www.startupbootcamp.org