Sådan kan du bruge Fiverr til outsourcing

Fiverr er en slags markedsplads for digitale produkter. Alle varerne du kan finde på siden, bliver leveret af personer (eller virksomheder), og det er altså ikke selve “Fiverr”, du køber varen af. Man kan kalde det et slags eBay for digitale produkter. eBays varesortiment er selvfølgelig langt større, og da alle produkterne på Fiverr kun koster 5 $ (ca. 28 DKK), er det også svært at opnå et kæmpe sortiment af tilbud. Selvom man skulle tro, at der ikke er mange, der vil gøre ret værdifulde ting til 5 $, er det alligevel vildt hvor mange fede tilbud der er at finde på Fiverr.

Outsourcing to FiverrI denne artikel vil vi komme ind på nogle Fiverr-services, som kan være super gode at bruge, men også nogle som du nok skal holde dig fra, selvom de lyder fristende.

Design af logo

At have et logo til sin virksomhed er super vigtigt – Det hjælper dine besøgende og kunder til at huske din virksomhed nemmere. Gode logoer koster rigtigt mange penge, og derfor kan det i starten være fint bare at have et stille og roligt ét, der måske ikke skiller sig så meget ud. Der er rigtigt mange der tilbyder at lave et logo til dig, på Fiverr, så tag lige et hurtigt kig før du vælger at bestille et.. Og hvis du nu ikke kan lide det resultat der kommer, har du jo kun mistet ca. 28 kr., og så kan du jo altid bestille et nyt ved en anden?

Videointro

Måske har din virksomhed fået oprettet sin egen YouTube-kanal, hvor I deler interessante videoer fra arbejdspladsen, om Jeres produkter eller andet. Her kan det være en super idé at få lavet sin egen lille videointro, så folk hurtigt bliver opmærksom på, hvor videoen kommer fra, og hvem der er afsender på den. Igen er der rigtigt mange leverandører, og mange af dem leverer udelukkende standard-introer, hvor det kun er navnet der er ændret. Vælg derfor også her med omhu.

SEO

Nu er vi kommet med to gode idéer til nogle fede Fiverr services.. Nu kommer vi til en, du helst skal holde dig fra! Mange services på Fiverr tilbyder at skaffe dig en masse indgående links – Og det lyder jo ikke så dårligt, vel? Det kan også godt være det ikke er så dårligt, de første par dage, men når Google så finder ud af, hvad der er sket, så ryger du ned i resultaterne i en fart – Og måske helt udelukket fra søgemaskinen!

De sjove

Der findes rigtigt mange sjove og mærkelig tilbud på Fiverr.. Nogle af dem kan dog også godt bruges til at booste din virksomheds markedsføring – Hvad med fx at få en fyr til at rotere et skilt med dit logo?

Der findes rigtigt mange spændende, gode og værdifulde tilbud på Fiverr, men husk for alt i verden, at hvis det lyder for godt til at være sandt.. Så er det det nok også. Heldigvis har Fiverr et godt rating-system, så du evt. lige kan tjekke en sælgers rating før du køber noget, du måske er lidt usikker på.

Speak Your Mind

*