Ole Henriksen – en startup der efter mange år ledte til stor success

Vores alles mediedarling Ole Henriksen som de fleste har lært at kende igennem diverse TV-programmer er en af de mest succesfulde iværksættere der kommer fra Danmark. Ole blev født d. 4. maj 1951 i Nibe, det gør ham i skrivende stund 62 år, en alder som han bærer særdeles pænt.

Udover at være kendt fra diverse tv-programmer er Ole Henriksen uddannet hudpleje specialist og kosmetolog og bor nu i Los Angeles, nærmere bestemt Hollywood. Ole startede en skønhedsklinik i 1975 og efter mange års hårdt arbejde, har han lavet en af verdens mest populære hudpleje brands som fanger essensen af den erfaring og ekspertise om Ole Henriksen har arbejdet så hårdt på at opnå.

Brandet Ole henriksen er nu opkøbt af af LVMH group (Louis Vuitton Möet Hennesy) som er en af verdens største og mest velhavende samling af luksus mærker under et firma. At gå fra ingenting i en lille by i Danmark til at være en utrolig velhavende mand, har krævet mange års hårdt arbejde.

I dag har Ole Henriksen frihed til at rejse rundt og nyde livet med sin otte år yngre mand Laurence Roberts, som han har været gift med siden 2008.

Du får her en kort tidslinje der giver en fornemmelse af hvor lang tid det har taget at komme fra første skridt til at blive opkøbt for flere millioner dollars (præcist hvor mange er det ikke til at få ud af ham).

Hvorfor hudpleje?

Ole døjede selv med hudpleje problemer i en tid hvor han boede i Jakarta hvor Ole levede af at være model og lave showdance. I en branche hvor det er vigtigt at se godt ud prøvede Ole produkter fra mange forskellige etablerede mærker. Men også mere utraditionelle metoder, og det var lige netop i Jakarta hos et besøg ved en af de lokale healere hvor interessen for hudpleje og hudens forvandling udsprang. Umiddelbart herefter startede Ole på beauty college i London for at uddanne sig under de bedste.

Første klinik

Den første klinik blev åbnet i 1975 og hed “Ole Henriksen of Denmark, skin care”. Ole vidste det var vigtigt at være der hvor det skete, så denne skønhedsklinik blev åbnet i Beverly Hills. Dette skulle vise sig at være en af grundstenene for Oles massive succes.

Det første produkt

11 år skulle der gå før der var overskud og tid til at tage det næste skridt, her udgav Ole den første bog og kort tid herefter de allerførste produkt. Året var 1986, men det var først i slutningen af 90’erne hvor hele serien blev genstartet og hele Ole Henriksen konceptet blev genopfundet at det for alvor tog fart.

Opkøbt af giganten.

I 2011 hører vi i diverse medier at nu er Ole Henriksen konceptet blevet solgt til LVMH group, men Ole arbejder stadig videre i firmaet herefter. Ole vil ikke ud med hvor meget virksomheden er blevet solgt for, men udtaler på en måde som kun Ole kan, at “man jo ikke sælger sin virksomhed for at blive fattigere”.

Læs meget mere på:

Ole-Henriksen.com

Wikipedia

Speak Your Mind

*