Ny startup vil sælge gavekort til de fineste restauranter.

I det vestlige Syddanmark er der godt gang i iværksætteriet og ikke mindst i Nymindegab hvor Mike B. Stage lige netop har genstartet sin virksomhed under et nyt koncept. Foodzite.dk skal sælge gavekort og spiseguides til landets bedste restauranter. Allerede er der flere aftaler i hus med nogle rigtig gode restauranter og senest har en Michelin restaurant skrevet sig op til at være en del af dette projekt.

Mike B. StageDet var ikke den oprindelige idé til Foodzite.dk, som tidligere var en blog der skrev indlæg om samme gruppe af restauranter, gourmet konkurrencer og andre nyheder i samme genre. Men denne gang genstartes projektet og denne gang med et solidt fundament for succes.

I denne omgang har Mike slået sig sammen med en partner der skal hjælpe ham på rette vej og få styr på en online strategi som siger spar 2. “Det er vigtigt at have en partner/mentor som er absolut sikker på hvad han laver. Jeg har valgt at gå i samarbejde med en som har rigtig stor erfaring indenfor online virksomheder og det har allerede nu givet mig en værdi jeg ikke kunne købe for penge”. udtaler Mike.

Med uddannelsen som kok og topkarakterer, samt en generel stor interesse for gourmet mad og ikke mindst dets sammensætning med vin er Mike lidt af en nørd. Mike vil med sin erfaring og sine evner give andre muligheden for at finde frem til gode restauranter og ikke mindst muligheden for at man kan købe et gavekort til en sammenslutning af restauranter, som man ved er forud godkendt til at være af god kvalitet. “Jeg kan godt forstå hvorfor det er så uoverskueligt at gennemskue hvilke restauranter man skal vælge til eller fra. Det skal være slut”.

Iværksætteren Mike, har ikke et mål om at Foodzite.dk skal tjene penge til at starte med. Mike udtaler: “Det er primus motor for min virksomhed at jeg får etableret nogle samarbejdsaftaler med nogle af landets bedste restauranter. Det betyder altså der er rigtig mange jeg må sige nej til, men Foodzite.dk mister sin værdi hvis enhver restaurant bare kan oprette sig. Jeg vil selv godkende alle samarbejdsaftaler, så jeg kan stå inde for at kvaliteten følger trop”.

Det er tydeligt at se når Mike taler om gourmet mad, vin og kvalitet at han brænder passioneret for sit projekt og som startup i dag, ved vi alle at det er rigtig vigtigt at man har passion for sit projekt.

Mike vil ikke sætte tal på hvor mange restauranter målet er, men pointere derimod at det for virksomheden er meget vigtigere at alle, der modtager et gavekort fra Foodzite.dk skal have nemt ved at finde en restaurant nær sig selv. Når man modtager et gavekort fra Foodzite.dk skal der være maks 35km til en restaurant hvor det kan bruges.

Planen er at Foodzite.dk skal være klar til at sælge de første gavekort i starten af 2014.

Speak Your Mind

*